Ekonomistler Altın Fiyatları Hakkında Açıklama Yaptı! Gram Altın 488 Liradan Satışa Sunuldu!

Ekonomistler Altın Fiyatları Hakkında Açıklama Yaptı! Gram Altın 488 Liradan Satışa Sunuldu!

Altının dolar endeksi eylül ayı itibariyle yükseliş dikkat çekti. ONS altın fiyatının artmasıyla beraber gram altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları hakkında son dakika gelişmeleri. 10 Eylül altın değerlendirmesi hakkında ekonomistler açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Dolar fiyatının yükselmesinin ardından 10 Eylül tarihinde altın fiyatlarının ne kadar olacağı alıcılar tarafından merak söz konusu oldu. 10 Eylül tarihinde altının piyasa değeri okunu yukarı yöne çevirdi. Ekonomistlerden alınan bilgiler neticesinde Çeyrek, gram ve Cumhuriyet altın fiyatı diğer aylara oranla artış gösteriyor. 10 Eylül tarihinde 22 ayar bilezik fiyatı da belli oldu. Bunun dışında dolar endeksinin yükselmesi altın fiyatlarına da yansıdı 10 Eylül tarihinde altın fiyatları hakkındaki tüm detaylar belli oldu.

10 Eylül Güncel Altın Fiyatları

Gram Altın

Alış: 487,83

Satış: 488,48

22 Ayar Bilezik

Alış: 441,34

Satış: 444,45

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.155,00

Satış: 3.213,00

Yarım Altın

Alış: 1.548,68

Satış: 1.589,85

Çeyrek Altın

Alış: 781,10

Satış: 800,64

Tam Altın

Alış: 3.204.17

Satış: 3.286.66

Altın Fiyatları Dolar Endeksine Oranla Değişti!

Altın fiyatlarındaki değişimin nedenleri alıcılar tarafından merak ediliyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri dolar endeksinin olduğu ortaya çıktı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde gram altında diğer günlere oranla düşüşte olduğu belirlendi. Dolar endeksi de geçtiğimiz günlere göre okunu aşağı yöne çevirdi. Fakat tam altının fiyatının arttığını söyleyen ekonomistler bu ayların düğün günü olmasından dolayı böyle bir fiyat hazırlandığını söylüyor. Eylül ayının ilk günlerine kadar altın fiyatlarında belli olan bir sıçramanın gelip gelmeyeceği de merak söz konusu oldu. Tam altın fiyatının son zamanların tırmanışa geçtiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.