El Kızı Dizisi Kanal D'de Yayınlanacak! El Kızı Oyuncuları ve Yayın Tarihi

El Kızı Dizisi Kanal D'de Yayınlanacak! El Kızı Oyuncuları ve Yayın Tarihi

El Kızı dizisiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Kanal D'd ekrana gelecek dizinin yayın tarihi ve hangi dizinin yerine ekrana geleceği belli oluyor. Peki dizide kimler oynayacak? Oyuncu kadrosuna önemli isimlerin dahil olabileceği vurgulanıyor. El Kızı dizisi konusu ve nereden uyarlandığı haberimizde...

Kanal D, yeni bir dizi projesi üzerine çalışıyor. El Kızı dizisinin ne zaman yayınlanacağı araştırılmakta. Dizi, Türkan Şoray'ın başrolde oynadığı bir filmden alıntı olarak karşımıza çıkacak. Aynı zamanda hikayenin romandan uyarlanacağı bilgisi geldi. Diziyle ilgili merak edilenler ve oyuncu kadrosu ortaya çıkıyor.

El Kızı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

El Kızı'nın yayınlanması için öncelikle Aşkın Tarifi dizisinin bitmesi bekleniyor. Bunun nedeni ise diziden tam olarak verim alınamadı. En kısa sürede final yapması ve ekranlara veda etmesi muhtemel. Aşkın Tarifi dizisi final yaptıktan sonra El Kızı'nın yayın hayatına başlayabileceği konuşuluyor. Yine de diziyle ilgili belirsizlikler sürüyor. Özellikle de Aşkın Tarifi için nasıl bir karar verilecek göreceğiz.

El Kızı Oyuncuları

El Kızı dizisindeki oyuncular ise henüz  belli olmadı. Dizide oynamaya aday pek çok isim var fakat resmi olarak kimse açıklanmadı. Oyuncularla görüşmeler devam ediyor. En kısa sürede oyuncu kadrosunda gelişmeler yaşanacaktır. Sonrasında ise dizinin fragmanını ve tanıtım videolarını göreceğiz. Eğer El Kızı dizisinin filmini seyretmişseniz dizisini de merak edebilirsiniz. NTC Medya'nın en iyi şekilde kurgu yaparak yayınlayacağı bu dizi, Eylül ayında yayın hayatına başlayabilir. Böylelikle o vakte kadar kendine boş yayın günü de bulacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.