Elkızı Dizisinin Çekimleri Başladı! Müjdeyi Başrol Oyuncusu Verdi..

Elkızı Dizisinin Çekimleri Başladı! Müjdeyi Başrol Oyuncusu Verdi..

FOX TV ekranlarında başlaması planlanan Elkızı dizisinin çekimlerini başlaması beklenirken, müjde başrol oyuncusundan geldi. Dizinin kilit ismi çekimlerin başladığını sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı.

FOX TV ekranlarında yeni sezonda çok yeni bir dizi daha başlayacak. İsminin Elkızı olduğu öğrenilen dizinin kadrosunda geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda bulunan  genç ve yetenekli oyuncular yer alacak. Bununla beraber dizinin kadrosunda son olarak Çukur dizisinde Sultan Ana karakteri ile gördüğümüz, Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Perihan Savaş'ta yer alacak. Bununla beraber kadroya gelen isimlerde sık sık yeni transfer haberleri paylaşılmaya devam ediliyor.

El Kızı dizisinin çekimleri başladı ?

Dizinin başrol oyuncularından olan Sevda Erginci resmi sosyal medya hesabı üzerinden dizinin çekimlerinin başladığını hayranlarıyla paylaştı. Oyuncunun bu müjdesiyle beraber seyircinin merakı da iki katına çıkmış oldu.

İşte o paylaşım;
sodapdf-converted-el-kizi.jpg

ElKızı dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak ?

Elkızı dizisinin çekimlerinin bugünden itibaren başladığını ele alırsak, dizinin en yakın zamanda yayın hayatına başlayacağını belirtmemiz yanlış olmaz. Çok büyük bir ihtimalle proje FOX'un yeni sezon tanıtımlarından sonra, yaklaşık olarak ise Ekim ayının başlarından itibaren ekrana gelmeye ve seyircilerinin karşısına çıkmaya başlayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.