Emeklilere büyük müjde geldi! 500 TL zam Geldiğini Duyurdular

Emeklilere büyük müjde geldi! 500 TL zam Geldiğini Duyurdular

Emeklileri sevindiren haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. SSK, Bağkur, SGK ve memur emeklileri için Ekim ayı ile 500 TL zam geliyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı.

SSK, Bağkur, SGK ve memur emeklileri için Ekim ayı ile 500 TL zam geliyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı. Emeklilere 2021 senesi içinde verilen bayram ikramiyeleri Temmuz ayı zammı ve banka promosyonlarına yeni bir haber geldi. nutuk.com.tr'de yer alan habere göre emekliler maaşlarına 500 TL zam ile uyanabilirler. Yeni yapılan duyuru ile birlikte tüm emeklilere uygulanacak zam tutarı 500 TL olması hesaplanıyor. Yani Bağkur, SSK, SGK ve memur emeklileri için birbirinden ayırt etmeden Ekim ayında herkese 500 TL en az zam yapılması planlanıyor. Seyyanen uygulanacak intibak yasası konusunda yeni zam ile emeklilerin maaşlarının iyileştirilmiş olması düşünülüyor. Türkiye Emekliler Derneği yani TÜED ile Başkanı Kazım Ergün yeni açıklamalarını yaptı, açıklamalarında emeklilerin gelecek dönemde rahatlayacaklarını belirtti. 

EKİM AYI İLE TUTAR ARTIYOR 

Bağkur, SSK, SGK ve memur emeklileri için milyonlarca emekli maaşlarını zamlı olarak almak istiyor ve Ekim ayı ile birlikte ek ödeme tutarları ile beraber alınacak. Ek ödemeler konusunda zamlı şekilde emeklilerin hesabına yatırılması planlanıyor bununla birlikte vatandaşlar seyyanen zam alacak ve en az 500 TL olarak zamlar yapılacak. Ekim ayı maaşlarına yansıtılması planlanıyor ve banka promosyonları konusunda emekliler daha rahat olacaklar. 

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK 

En düşük emekli maaşları konusunda Türkiye Emekliler Derneği yani TÜED ile Başkanı Kazım Ergün yeni açıklamaları ile ilişkin görüşmeleri son hızla devam ettirdiklerini ve İntibak düzenlemesinin hayata geçmesi ile birlikte 2000 yılından öncesi ile 2000 yılı sonrası için emekliler arasındaki fiyat arasındaki maaş farkının eşitlenmesi düşünülüyor. Bu durumla beraber Bağkur, SSK, SGK ve memur emeklileri için birbirinden ayırt etmeden Ekim ayında herkese 500 TL en az zam yapılması planlanıyor. 500 TL zam konusunda düzenlemenin hayata geçirilmesine sayılı günler kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.