Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizinde Yer Yerinden Oynadı! Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizinde Yer Yerinden Oynadı! Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi bomba gibi geri dönmeyi planlıyor. Herkesin çok sevineceği bu haber gündeme bomba gibi düştü. Hızır’ın eski eşi Meryem Çakırbeyli diziye geri dönmeye hazırlanıyor. Dizide her şey kaldığı yerden devam edecek. Başarılı oyuncu Deniz Çakır tekrardan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde…

Ekranların sevilen dizisi aksiyon meraklılarının ilk adresi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz sezon en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Sevilen dizide geçtiğimiz sezon birçok isim veda etme zorunda kalmıştı. İlk başta Hayriye Ana’nın vedası daha sonra Ceylan sezon finalinden sonra ise Pelin Akil Altan’ın vedası ile dizide kadın başrol oyuncusu kalmadı. Dizi için yeni başrol oyuncusu aranırken öyle bir isim ortaya atıldı ki yer yerinden oynadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yeni Başrol Oyuncusu!

Geçtiğimiz günlerde dizinin İlyas’ı sevilen diziden ayrılacağı yönünde birçok haber yapılmıştı. Bu haberler henüz netlik kazanmamışken şimdi yeni bir haber ile dizinin hayranlarını sevinç gözyaşlarına boğdular. Dizi için kadın başrol oyuncusu aramaları başlandı. Aramalar devam ederken diziye katılması için öyle bir isim söylendi ki yer yerinden oynadı.

Meryem Çakırbeyli Geri Dönüyor!

Kulislerde dolaşan bilgilere göre Hızır’ın eski eşi Meryem Çakırbeyli diziye geri dönüyor. İddialar bu yönde olunca kafalar karıştı çünkü Deniz Çakır diziye ölerek veda etmişti. Onun geri dönüşü nasıl olacak soruları sorulmaya başladı. Deniz Çakır’ın diziye dönüp dönmeyeceği ise ilerleyen günlerde belli olacakken dizinin hayranları bu habere çok sevindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.