Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisindeki Kriz Son Buldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisindeki Kriz Son Buldu

Son yılların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ayrıca yeni sezon öncesi yaşanan sorunların ise son bulduğu ortaya çıktı. Bunun dışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman ekranlara geleceği de belli oldu.

Senelerdir istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca geçtiğimiz günlerde ay sonunda sete çıkacaklarını ve yeni sezonun hikayesini kendisinin de bilmediğini fakat merak ettiğini söylemişti. Bunun ardından dizinin ekibi ve kanal yönetimi arasında ise sorunların olduğu ortaya çıktı. Bu iddialar bir süredir basında yer almaya devam ederken, gelen bir haber ile dizi severler sevindi.

Kanal ve dizi ekibi her şeyi tatlıya bağladı

Kanal ve dizi ekibi her şeyi tatlıya bağladı. Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizisinden sevindirici bir haber geldi. Dizide krizin sona erdiği ve ekibin çekimler için hazırlandığı belirlendi. Bundan dolayı ay sonunda dizi ekibinin yeni sezon için sete çıkacağı da söyleniyor. Raci Şaşmaz ve ekibinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yoluna devam etme kararı aldığı ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Krizin çözülmesinin ardından dizi ekibinin ay sonunda bir araya gelmesi ile çekimlerin başlayacağı açıklandı. Bu açıklamanın ardından dizi hayranları da bir hayli mutlu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin yeni sezonunda Levent Ülgen ve Uğur Yücel ile anlaşma yapıldığı da biliniyor. Bundan dolayı dizinin yeni sezonda ekranlara nasıl döneceğiz ise şimdiden merak söz konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.