Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Peş Peşe Transferler! Yapımcı Az Önce Duyurdu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Peş Peşe Transferler! Yapımcı Az Önce Duyurdu

ATV Sevilen dizileri arasında yerini koruyan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni transferler yapmaya devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni oyuncu kadrosuna katılan isimler izleyiciyi heycanlandırdı. detaylar haberimizde..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Uzun süredir ekranlara çıkmamış olan başarılı oyuncu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynamaya karar verdi. 2015 yılından bugüne ekranlara gelen dizi reyting rekorları kırıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizinin yeni oyuncu kadrosu belli oldu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, uzun süredir izleyicileri ekranlara kitleyen dizi 199. bölümü ile 6. sezonun da ara vermiş bulunmaktaydı. Dizinin yeni sezonunun ekranlara ne zaman gelecek herkesin merak konusu oldu. Hatta ve hatta dizinin bir süre ekranlara gelmeyeceği iddiaları konuşulmaktaydı. Ancak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni oyuncu kadrosuyla birlikte yoluna devam edecek olduğunu açıkladı. Yunus Emre Yıldırımer, Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba isimlerinin başrollerde yer almış olduğu diziye, Uğur Yücel`i de eklemiş oldu. Bunun yanı sıra beş senedir ekranlara ara vermiş olan Nurseli İdiz de kadroda yer almaya hazırlanmakta.

internetgundem.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.