Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Şoke Eden Transfer! Meryem Çakırbeyli Diziye Dahil Oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Şoke Eden Transfer! Meryem Çakırbeyli Diziye Dahil Oldu!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın diziye tekrar katılıp katılmayacağı merak söz konusu oldu. Geçtiğimiz aylarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda eden Deniz Çakır'ın diziye tekrardan dahil olduğu ortaya atılıyor.

Dizinin ekranları vedasının ardından İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren oyuncunun da kadrodan ayrılacağı açıklanmıştı. Şimdi ise Deniz Çakır'ın kadroyu tekrardan dahil olacağı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında bulunuyor. Meryem Çakırbeyli'nin gelişi ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iplerin kopacağı da söyleniyor.

Deniz Çakır, diziye tekrar dahil olacak mı?

Deniz Çakır, diziye tekrar dahil olacak mı? Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi 200. bölümü ile ekranlara gelecek. Ayrıca dizide Bahar karakterinin de kadrodan ayrılması kafalarda soru işareti yarattı. Kimi izleyici bu ayrılığın Meryem Çakırbeyli karakterinin tekrardan diziye dahil olacağı yönünde olduğunu söylüyor.

Hızır’ın eşi olarak ilk sezonda yer alan Deniz Çakır, acı bir ölümle sevenlerine veda etmişti. Diziye ölmüş bir kişinin nasıl tekrardan geleceği ise şimdiden merak söz konusu oldu. Yani Meryem Çakırbeyli'nin hayal olarak kadroya dahil olacağı iddia ediliyor. Hızır'ın yeni sezonda psikolojik sorunlar yaşayacağı da söyleniyor. Dizi severler Deniz Çakır’ı tekrardan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosunda görmeyi çok istiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda da bomba gibi ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.