Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Büyük Veda! Eski Tadını Veremeyebilir..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Büyük Veda! Eski Tadını Veremeyebilir..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadrosundan büyük kayıplar vermeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda ekrana gelmesi planlanan bölümlerde, artık bir ismi daha göremeyeceğiz. Neredeyse ilk sezondan beri kadroda bulunan o isim artık yok.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şimdilerde gelecek sezona hazırlansa da, bir taraftan da veda haberleri baş göstermeye başladı. ATV'nin yıllardır yayınlanan, en uzun soluklu dizisi olma unvanını elinde bulunduran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında geçtiğimiz sezon final iddiaları çıksa da, proje yetkilileri dizinin devam edeceğini açıklamış ve EDHO hayranları bu haberle beraber rahat bir nefes almıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna kim veda ediyor ? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda edeceği kesinleşen isimlerden biri de, tam 90 bölüm boyunca dizide yer alan oyuncu Hüseyin Avni Danyal oldu. Başarılı oyuncunun gelecek sezonda farklı bir projede yer alacağı öğrenildi. Oyuncu yeni sezonda sevenlerinin karşısına EDHO dizisi ile değil, yeni başlaması planlanan Yargı dizisi ile çıkacak. Oyuncunun bu dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ne zaman başlıyor ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı, çekimler henüz başlamadığı için belli değil. Bu yüzden net bir bilgi verilemese de, yayın tarihinin  Ekim ayının başları gibi tahmin edildiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.