Esra Erol’un Kardeşi Yürekleri Hoplattı! Görenler Gözlerine İnanamadı…

Esra Erol’un Kardeşi Yürekleri Hoplattı! Görenler Gözlerine İnanamadı…

Esra Erol’un kardeşi Eda Erol güzelliği ile sosyal medyayı birbirine kattı. Sosyal Medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla milyonları kendine hayran bırakan güzel herkesi kıskançlıktan çatlattı. Eda Erol’un nerede çalıştığı ise duyanları şaşırttı. Esra Erol’u geride bırakan paylaşımlar…

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da ile gündüz kuşağının tozunun attıran başarılı sunucu Esra Erol yardıma ihtiyacı olan insanların yardımına koşan çözülemeyen problemleri çözen güzel sunucu yapmış olduğu programın sezon arasına girmesiyle birlikte soluğu ailesi ile tatilde aldı. Bir süredir gündemde olmayan Esra Erol’un yerini ise kardeşi Eda Erol doldurdu.

Eda Erol’dan Paylaşımlar…

Esra Erol ekranların karşısında görev alırken Eda Erol ise sahne arkasında çalışıyor. Anlaşılacağı gibi Eda Erol’da ablasıyla birlikte Esra Erol’da programında yer alıyor. İkili şu an sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Eda Erol ve Esra Erol tatil fotoğrafları ile çok konuşulurken ikisinin birbirlerine benzerlikleri şaşırttı. Eda Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Esra Erol’u solladı.

Eda Erol Fiziği İle Çok Beğenildi!

Daha önce Alişan ile nişanlı olan Eda Erol bu sefer tatil fotoğrafları ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eda Erol altına “kırmızı benim rengim” notunu paylaştı. Kırmızı bikinisi ile sürekli paylaşım yapan Erol “YAZ” notu ile paylaştı. Paylaşımlarının en büyük destekçisi ise yine ablası oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.