FOX TV Bir Dizinin Daha Final Yaptığını Açıkladı! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

FOX TV Bir Dizinin Daha Final Yaptığını Açıkladı! İzleyicilerden Tepki Gecikmedi

Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi final yaparak ekranlara veda etti. FOX TV, yeni projelerini açıklarken dizi severler Sen Çal Kapımı isimli projenin ekranlara veda etmesinin ardından üzüntüsünü dile getirdi. İşte haberin detayları...

Yeni yayın döneminin başlamasının ardından FOX TV'de diziler sirkülasyon yaşamaya devam ediyor. Yeni sezon için 10 dizinin yer aldığı bir planlama yapıyor. Alınan bilgiler neticesinde dizilerin çekimleri sürerken yayın için gün bulunamadı da ortaya çıktı. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi final yaparak ekranlara veda etti.

Sen Çal Kapımı dizisi ekranlara veda etti, yeni proje göz doldurdu

Yaz aylarında dizinin uzatılması gibi bir durum söz konusu olmuştu. FOX TV yayın planı yaparak elimdeki hazır dizileri haftanın 7 gününü sığdırmaya çalışıyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin başrollerinde bulunduğu Sen Çal Kapımı dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından yeni sezonda birçok proje izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. FOX TV'nin yeni sezon için hazırladığı bir başka dizi ise Uzak Şehrin Masalı adlı proje oldu. Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizi 12 Eylül Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Dram dizisi olarak ekranlara gelecek olan Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin başrollerini Aslıhan Güner yer alıyor. Aslıhan Güner 2 sezon komedi projesinin ardından yeni bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Aslıhan Güner dışında Timur Acar, Barış kılıç ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri devam ederken izleyiciler şimdiden projeyi merak ediyor. Kars'ta çekimleri devam eden Uzak Şehrin Masalı dizisinin güçlü bir hikayesi olduğu belli oldu. FOX TV'nin yeni sezonda farklı projeler için çalıştı bilinirken dizinin ilk bölümünün reytingleri ise şimdiden merak söz konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.