FOX TV Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor! Ayrılık Kadrosuna Yeni Transferler..

FOX TV Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor! Ayrılık Kadrosuna Yeni Transferler..

FOX TV seyircilerinin karşısına yeni diziler çıkartmaya devam ediyor. Bu yıl birçok popüler dizisi ile seyircisini buluşturan kanala son olarak Ayrılık adlı çok iddialı bir dizi daha başlayacak Yeni dizisinin yavaş yavaş şekillenen kadrosu izleyiciyi çok heyecanlandırdı.

FOX TV ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor. Şimdiye kadar sadece adı duyurulan proje Ayrılık adı altında seyircisi ile buluşacak. Hakkında ilk bilgilerin geçtiğimiz haftalarda paylaşıldığı proje hakkında sık sık yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Dizinin merak edilen oyuncu kadrosu hakkında yeni detaylar ve transferler paylaşıldı.

Ayrılık dizisine yeni transferler geldi!

Ayrılık dizisi aslında yurt dışında reyting rekorları kırmış bir projeden uyarlandı. Gerçek adı The Split olan dizinin Türkiye'ye uyarlanmış olan halinde ki adı Ayrılık oldu. Dizinin kadrosunda ise son paylaşılan bilgilere göre Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler bulunuyor. Diziye bunlara ek olarak daha birçok oyuncunun da katılması bekleniyor.

Ayrılık dizisi ne zaman başlayacak ?

Ayrılık dizisinin ne zaman başlayacağı şimdilik belli değil. Zaten dizinin kadrosu da şimdilik tamamen oluşmamış durumda. Ayrılık dizisinin kadrosu tamamlanınca ilk yayınlanacak olan fragmanlarla beraber yayın tarihinin de çok gecikmeden paylaşılması bekleniyor. Dizinin tahmini olarak yaz sezonu içerisinde başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.