Fox TV Dizisinden Ayrılınca Aldığı Haber ile Şok Oldu!

Fox TV Dizisinden Ayrılınca Aldığı Haber ile Şok Oldu!

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, müjde gibi bir haber aldı. Aldığı haber sonucunda şaşkınlığını gizleyemedi. Hayranları da gerçeği öğrendiğinde şok yaşadı. Peki oyuncu hangi diziden ayrıldı? Oyuncunun kim olduğu çok merak edildi.

Son Yaz dizisinin sevilen oyuncularından olan başarılı isim, sezon sonunda diziden ayrılmıştı. İzleyiciler her ne kadar oyuncunun gitmesini istemese de veda bir şekilde gerçekleşti. Sezon finaline kadarki süreçte toplamda 5 oyuncunun diziden ayrıldığı öğrenildi. Ancak ünlü oyuncunun ayrılık sonrası başına gelenler şaşkınlıkla karşılandı. Özellikle de hayranları, yaşanan olaya karşı ne diyeceğini bilemedi. Ancak pek çok kişinin sevindiği ve tebrik ettiği belirtildi.

Emre Karayel Baba Oluyor!

Emre Karayel, Son Yaz dizisinden ayrıldıktan sonra baba olacağını öğrendi. Eşi Gizem Demirci'nin hamile olduğu bilgisi geldi. İlk çocuklarını kucağına alacak çift şimdiden heyecanlı. Ünlü oyuncu oldukça güzel bir zaman diliminde diziden ayrılmış. Bu süre boyunca farklı projelere katılır mı bilinmez ancak ailesine yeni bir üye daha katılıyor.

Hayranları Sevinçle Karşıladı!

Emre Karayel, hayatını birleştirdiği insanla çocuk sahibi olma ayrıcalığını tadacak. Bu güzel haberi sosyal medyadan duyuran çift, hayranlarının da sevinmesini sağladı. Emre Karayel'in çeşitli plan ve projeleri iptal olmuş olabilir. Zira bu süre zarfında eşiyle vakit geçirmek de isteyebilir. Ancak kendisi nasıl bir karar verecek göreceğiz. Bebeğin kaç aylık olduğuyla ilgili bilgi de verildi. Üç buçuk aylık olan bebek, bir aksilik olmaz ise 2022 yılının ilk aylarında doğacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.