Funda Eryiğit Camdaki Kız Dizisinde! Camdaki Kız Hayri'nin Eşi Kim Olacak?

Funda Eryiğit Camdaki Kız Dizisinde! Camdaki Kız Hayri'nin Eşi Kim Olacak?

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisine yeni oyuncular dahil oluyor. Funda Eryiğit'in hangi karakteri canlandıracağı açıklandı. Camdaki Kız'da Hayri karakterinin kim olduğu merak edilirken, bir yandan da eşiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Peki Funda Eryiğit diziye katılacak mı?

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonuna çok az kaldı. Diziyle ilgili pek çok haber yapılıyor. Şoför Hayri'nin başına gelecekler merak edilirken, bir yandan da karakterin özel hayatına dair detaylar açıklanıyor. Funda Eryiğit'in diziye katılacak olmasıyla beraber hangi karakteri canlandıracağı merak edildi. Kanal D'nin dizisi, yeni oyuncularla yoluna devam edecek.

Funda Eryiğit Hangi Karakteri Oynayacak?

Funda Eryiğit'in hayat vereceği karakterin ismi Türkan olarak açıklandı. Oyuncunun Şoför Hayri'nin eşi olarak dizide oynayacağı tahmin ediliyor. Türkan  karakterinin karakteristik özellikleri hakkında henüz bilgi paylaşılmadı. Ancak az çok tahmin edilebiliyor. Ayrıca Nalan ve Hayri arasında aşk yaşanabileceği de gündeme geldi. Camdaki Kız senaryosuna göre ikilinin arasında bir şeyler olacak.

Nalan ve Hayri Aşk Yaşayacak!

Nalan ve Hayri, Camdaki Kız'a damgasını vuracak. Nalan'ın yeni sezonda çok daha karamsar ve üzgün olacağı belirtiliyor. Ancak bir yandan da daha fazla sosyalleşen ve ne istediğini bilen bir kadın haline gelecek. Hayri'nin Nalan'ı etkileyeceği ve beraber aşk yaşayacakları iddia ediliyor. Sedat'ın kendisini sürekli olarak aldatması da dizinin genel olarak çalkantılı geçmesine neden olacak. Fakat Sedat, kendisinin de aldatıldığını fark ettiğinde sorunlar iyice büyüyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.