Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 1000 Sözleşmeli Antrenör Alımı Haberi! Antrenörlük Başvuruları Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 1000 Sözleşmeli Antrenör Alımı Haberi! Antrenörlük Başvuruları Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı çalışmak üzere pek çok sözleşmeli antrenör alınacak. 1000 antrenör için gerekli şartlar merak ediliyor. KPSS sınavına girme şartı ile yapılacak bu alımlarda son tarih paylaşıldı. Alımlar bugün devam ediyor ve yakında sona erecek. GSB antrenör alımlarına nasıl başvuru yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapacağı sözleşmeli antrenörlük için şartlar açıklandı. Kaç antrenörün alınacağı merak ediliyor. İstihdam anlamında pek çok kişinin başvuracağı öğrenildi. Bakanlıktan gelen açıklama doğrultusunda alım şartları ve kimlerin başvurabileceğini paylaşıyoruz.

Alımlar KPSS ile Yapılacak

KPSS sınavına girmiş olmanız ve belli bir puana ulaşmanız gerekiyor. P3 puan türü baz alınarak sizlerin başvuruda bulunup bulanamayacağı kararlaştırılacaktır. Ayrıca diğer şartlara da göz atacağız. KPSS'de en az 60 puan almalısınız.

Sözleşmeli Antrenörlük Başvuru Şartları

GSB'nin yapacağı sözleşmeli antrenörlük alımlarındaki temel şartları belirtiyoruz. 2020 yılında girdiği KPSS sınavından en az 60 puan almalıdır. Bu 60 puanın P3 puan türü olması gerekmektedir. 18 yaş şartı ve 65 yaşından küçük olma şartları mevcuttur. Antrenörlük yapmasına engel olacak sağlık sorunları bulunmamalıdır. Spor eğitimi veren bölümlerden mezun olmalıdır. Lisans eğitim şartına da dikkat etmelisiniz. TC vatandaşı olma ve memur olmak için gerekli şartların tümünü karşılamalısınız.

27 Eylül Son Gün!

27 Eylül'e kadar e-devlet üzerinden başvuru sağlamalısınız. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapacağı 1000 sözleşmeli antrenör alımı başladı. Bir hafta içerisinde alımlar sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.