Gülseren Buğdaycıoğlu Yeni Diziyle Geliyor! Kırmızı Oda Yanında Halt Etmiş..

Gülseren Buğdaycıoğlu Yeni Diziyle Geliyor! Kırmızı Oda Yanında Halt Etmiş..

Yazdığı romanlarının çoğu şimdiye kadar bir dizi haline getirilmiş olan Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'ndan yeni bir proje daha geliyor. Başarılı ismin Kral Kaybederse adlı romanı da diziye çevrilerek, meraklılarının karşısına çıkacak.

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanması planlanan yeni bir dizi daha geliyor. Şimdiye kadar kitaplarından TV8 ekranlarında yayınlanan fakat yakın zamanda ekranlara veda eden Doğduğun Ev Kaderindir, TRT 1 ekranlarında sezon finaliyle ekranlara veda eden Masumlar Apartmanı, TV8 ekranlarının rekortmen dizilerinden Kırmızı Oda ve son olarak Kanal D ekranlarında ekrana gelen Camdaki Kız gibi dizileri uyarlanan ismin yeni projesinden bahsedilmeye başlayınca herkes büyük bir heyecanla bu diziyi araştırmaya başladı.

Kral Kaybederse dizisi de reyting rekorları kıracak gibi..

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun dizi olarak çekilmesi planlanan yeni romanının adı da Kral Kaybederse. İsmiyle bile seyirciler üzerinde büyük bir etkiye sahip olan projenin detayları şimdilik paylaşılmasa da, bu bile ortalığı karıştırmaya yetti.

Kral Kaybederse dizisi yeni sezonda ekranlara gelebilir!

Kral Kaybederse dizisi yeni sezonda çok konuşulacak bir kadroyla sezona adım atabilir. Ve gelen tepkilere göre hangi kanalda başlarsa başlasın reyting rekorları kırabilir. Dizi hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da,  Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun diğer dizilerine bakınca Kral Kaybederse'nin de büyük bir başaraı yakalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.