Hafta Sonu Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak! Valilikten Açıklama Geldi!

Hafta Sonu Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak! Valilikten Açıklama Geldi!

Alınan son dakika bilgisine göre İstanbul Valiliği hafta sonu bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbul Valiliği hafta sonu kentte program ve etkinlikler düzenleneceğini bundan dolayı da bazı yolların trafiğe kapatılacağını söyledi. İşte haberin tüm detayları...

Valilik Darülaceze Başkanlığı, ek hizmet binası açılış programı olacağını bundan dolayı da bazı yolların trafiğe kapatılacağını söyleyerek alternatif ulaşım güzergahları hakkında da açıklama yaptı. Alınan bilgiler neticesinde yarın 12. 00'de açılış programının yapılacağını ve trafiğe kapatılacak olan yerlerin belirleneceğini söyledi. Yani Taşkızak sokak, 22-050 nolu trafik ışıklarından itibaren Yüzer Havuzlar Sokak kesişimine kadar yollar kapatılacak. Bunun dışında Darülaceze, Akım istikametine yönlendirilecek.

Valilik alternatif yolları açıkladı

Valilik alternatif yolları açıkladı. Şişli'de ise Kurtuluş Sokak şenliğinden dolayı Şahap Sokak ile Savaş Sokak, Şahap Sokak ile Bozkurt Sokak, Şahap Sokak ile Kuyulubağ Sokak Şahap Sokak ile Çobanoğlu Sokak kesimleri de trafiğe kapatılacak. Böylece vatandaşlar Avukat sokaktan Yemişli Bahçe Sokağına yönlendirilecekler. Alınan bilgiler neticesinde Ergenekon Caddesi Şahadet Sokak Baruthane Caddesi ve Bozkurt Sokak ve alternatif yollar olarak değerlendirilecek. Ayrıca Atatürk Havalimanı Caddesi’nden gelen akım Rauf Orbay Caddesi Sirkeci istikametinde trafiğe kapatılarak eski Havalimanı Caddesi’ne yönlendirilecek.

Bunun dışında Muhtar Halil Kral Sokak'tan Kennedy Caddesi de trafiğe kapatılacak. Taşhan Caddesi, Tarhan Kavşağı'ndan Kennedy Caddesi Havuzlu Kavşak istikameti etkinlikten dolayı trafiğe kapılarını kapattı. Böylelikle vatandaşlar Aksu Caddesi E-5 yolu istikametine yönlendirilecek. E-5 Kuzey-Güney Yol, Aksu Caddesi E-5 ve Sirkeci istikameti 10. Yıl Caddesi, Tarhan Kavşak, Kennedy Caddesi Sirkeci ile Atatürk Havalimanı Caddesi E-5 yönü, alternatif yollar olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.