Haftanın İlk Günü Hava Nasıl Olacak? Yağışlar Ne Zaman Gelecek? Meteoroloji Açıkladı!

Haftanın İlk Günü Hava Nasıl Olacak? Yağışlar Ne Zaman Gelecek? Meteoroloji Açıkladı!

Hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından vatandaşlar yarın havanın nasıl olacağını şimdiden merak ediyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre bu hafta hava sıcaklığının düşeceği ortaya çıktı. Meteoroloji yağışlar hakkında da açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta bazı iller için yağış uyarısında bulundu. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Kars, Artvin ve Ardahan çevresinde yağışın etkili olacağını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışın ardından olası doğal afetlere karşı tedbirli olunması konusunda vatandaşı uyarmayı ihmal etmedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışın ardından sel ve taşın felaketlerine karşı uyarılar yaparak, bu hafta hava sıcaklıklarının beklenenin altında olacağını açıkladı.

Bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Bu hafta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta doğu bölgelerinde yağışın etkili olacağını açıkladı. Bunun ardından hava sıcaklıklarının ülke genelinde 2 ila 5 arasında düşeceğini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzey kesimlerinin bulutlu geçeceğini tahmin ediyor. Bunun dışında Kars, Artvin ve Ardahan çevresinde yağışın etkili olacağını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sel ve taşkınlara karşı da vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.

Hangi illerde yağış görülüyor?

Hangi illerde yağış görülüyor? Artvin ve Rize çevrelerinde ise kuvvetli yağış bekleniyor. Marmara Bölgesinin parçalı ve az bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Bunun dışında İstanbul, yeni haftaya parçalı bulutlu bir havaya gözlerini açacak. Ayrıca Ege Bölgesi de az bulutlu ve açık bir havaya ev sahipliği yapacak. İzmir, hafta başına az bulutlu ve açık bir hava ile başlayacak. İç Anadolu Bölgesinin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Başkent Ankara yeni haftaya parçalı ve az bulutlu başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.