Haluk Levent'ten Sevenlerini Üzen Haber! Konserler Ertelendi..

Haluk Levent'ten Sevenlerini Üzen Haber! Konserler Ertelendi..

Ülkemizin en çok sevilen sanatçılarından Haluk Levent'ten sevenlerini korkutan bir haber geldi. Ünlü şarkıcının koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Şarkıcı durumunu sevenleriyle paylaşarak tüm merakları giderdi. İşte detaylar..

Ülkemizin en çok sevilen sanatçılarından olan, yardım severliği ile bilinen ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten sevenlerini korkutan haber geldi. Oyuncunun günümüzün yaygın hastalığı olan koronavirüse yakalandığı ve bu yüzden konserlerini erteleyeceği öğrenildi. Ünlü şarkıcı kendisinin durumunu merak eden hayranlarına açıklamada bulundu.

Haluk Levent'in son durumu nasıl ?

Haluk Levent son durumunu sevenleriyle paylaştı. İşte o açıklama;

"Canlarım, bugün Moskova'da Rus Kızıl Ordu ile provalar yapacaktım. Cumhuriyet marşlarıyla ilgili. Biliyorsunuz gelecek ay Rus Kızıl Ordu ile konserlerim var. Gidemedim Moskova'ya. Çünkü dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum. Şaşkınlık içerisindeyim çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek.

Doktor 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben hafif niye atlatıyorum onu da bilmiyorum. Hiç değişen bir şey yok ama yine de birkaç gün konserlerim var onlar ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim. AHBAP faaliyetleri devam ediyor. Bu şekilde Zoom toplantılarına giriyorum, keyifli keyifli. Bilginize."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.