Hande Ataizi Camdaki Kız 2. Sezonunu İfşa Etti! Camdaki Kız Dizisi Yapımcısından Açıklama Geldi

Hande Ataizi Camdaki Kız 2. Sezonunu İfşa Etti! Camdaki Kız Dizisi Yapımcısından Açıklama Geldi

Hande Ataizi'nin Camdaki Kız 2. sezonunda yaşanacakları açıklaması ilgiyle takip edildi. Cana karakterini canlandıran güzel oyuncunun söyledikleri büyük ses getirdi. Peki Cana yeni sezonda oynayacak mı? Hayri'nin kim olduğuna yönelik Kırmızı Oda dizisi iddiası ortaya atıldı. Ataizi'nin söyledikleri gündeme bomba gibi düşecek.

Hande Ataizi, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Tatilde iken basın mensupları ile olan konuşması büyük dikkat çekti. Yılların güzelliğini eskitemediği ünlü oyuncu, öyle açıklamalara yer verdi ki Camdaki Kız 2. sezonunda yaşanacaklar ortaya çıktı. Hayri karakterinin kim olacağına yönelik yeni ve sağlam bir iddia ortaya atıldı. İşte diziyle ilgili merak edilenler...

Cana Karakteriyle İlgili Konuştu!

Hande Ataizi, Cana karakterinin başına gelen olaylar konusunda hak ettiğini belirtti. Saçının çekilmesi ve azarlanmasının doğru olduğunu söyledi. Ancak bu olaydan sonra Cana karakterinin boş durmayacağı da gelen bilgiler arasında. Nalan ve Sedat arasındaki ilişkiyi bozmak için elinden geleni yapabileceği mesajını vermiş oldu. Ayrıca dizinin ikinci sezonunda kimlerin katılacağıyla ilgili net bir ifadede bulunamadı. Kendisinin de bilgisinin olmadığını belirtti. Ancak ortaya atılan bazı iddialar kimin oynayacağını belli ediyor olabilir.

Hayri Karakteri Kırmızı Oda'dan!

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik ile beraber oynamış olan Onur Bilge'nin Hayri karakterine hayat verebileceği belirtiliyor. Özellikle de Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan isimlerinin gündemde olduğu bu anda Onur Bilge hamlesi büyük ses getirdi. Dizinin 2. sezonunda Hayri karakteri belli olacak fakat aday isimler izleyicileri heyecanlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.