Hande Erçel Oyunculuğu Bıraktığını İtiraf Etti! Hayranlarından Tepki Üstüne Tepki Geldi

Hande Erçel Oyunculuğu Bıraktığını İtiraf Etti! Hayranlarından Tepki Üstüne Tepki Geldi

FOX TV dizisinde ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisi final yaptı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin final bölümü yoğun ilgi gördü. Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Hande Erçel'den şoke edici bir açıklama geldi. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel aldığı karar ile hayranlarını şaşırttı. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi final yaparak ekranlara veda etti. Bunun ardından Hande Erçel’in aldığı karar herkesi şaşkına çevirdi. Yetenekli oyuncu dizinin final yapmasının ardından yurt dışına çıkacağını ve uzun süre orada yaşayacağını dile getirdi.

Kerem Bursin ve Hande Erçel yurt dışına yerleşiyor!

Kerem Bursin ve Hande Erçel yurt dışına yerleşiyor! FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi final yaparak ekranlara veda etti. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisinin final bölümü çok iyi bir reyting sonucu yakaladı. Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel, dizinin final yapmasının ardından yurtdışına gideceğini açıkladı. Sevgilisi Kerem Bursin ile yurtdışına gitme kararı alan Hande Erçel, orada eğitim görüp tatil yapacağını ve dinleneceğinin belirti.

Dizinin final kararı sonrası Erçel’in kararı

Dizinin final kararı sonrası Erçel’in kararı. Sen Çal Kapımı dizisinde yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin birkaç ay öncesinden ilişki yaşadıklarını itiraf etti. Sen Çal Kapımı dizi setinde tanıştıktan sonra aşk yaşadıklarını inkâr eden ikili havaalanında el ele yakalandıktan sonra sevgili olduklarını itiraf ederek kameralar karşısına geçti. Bunun ardında dizinin final yapması ile birlikte Kerem Bursin'in sevgilisi Hande Erçel ile yurtdışına gideceğini ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.