Hande Erçel ve Kerem Bürsin acılarını sosyal medyada paylaştı

Hande Erçel ve Kerem Bürsin acılarını sosyal medyada paylaştı

Ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınlar sonrasında birçok ünlü sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Paylaşım yapan ünlüler arasında bulunan Hande Erçel ve Kerem Bürsin hem orman yangınları hem de bugün katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu hakkındaki üzüntülerini paylaştılar.

Ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınlar sonrasında birçok ünlü sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Paylaşım yapan ünlüler arasında bulunan Hande Erçel ve Kerem Bürsin hem orman yangınları hem de bugün katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu hakkındaki üzüntülerini paylaştılar. Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan aynı zamanda güzel bir ilişkileri olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ülkemizde gündemde olan orman yangınları ve bir erkek tarafından acımasıza katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu hakkında yaptıkları paylaşımlarla ellerinden geldikçe yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmayı hedefliyor.

Hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin sosyal medya hesaplarından günlerdir hiç bıkmadan orman yangınları için yardım çağrısında bulundu. Kerem Bürsin’in yaptığı son paylaşımında yanan ormanların geriye kalan alanlarını yeniden nasıl yeşertebileceğimiz hakkında bilgiler vererek ormanlarımızın yeniden yeşermesi konusunda umudumuzu kaybetmememiz gerektiğini vurguluyor.

Ülkemizde çok sevilen oyuncular arasına giren Hande Erçel ve Kerem Bürsin orman yangınları dışında bugün bir erkek tarafından acımasızca katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu hakkında da paylaşımlarda bulundu. Antalya’da üniversite öğrencisi olan ve birkaç gündür kendisinden haber alınamayan Azra Gülendam Haytaoğlu, Mustafa Murat Ayhan tarafından bedeni beş parçaya bölünerek ormanlık bir alana gömüldü. Azra’nın haberi tüm ülkeyi derinden üzerken Hande Erçel’de üzüntüsünü sosyal medya üzerinden “Yüreğim yanıyor, kahroluyorum.” yorumuyla paylaştı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin yaptıkları bu paylaşımlarla acılarını sosyal medyada paylaştı.

hande erçel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.