Açık Lise Sınavını Kaçıranlar Dikkat! Telafi Sınavı Kapınıza Geldi..

Açık Lise Sınavını Kaçıranlar Dikkat! Telafi Sınavı Kapınıza Geldi..

Açık Lise öğrencileri geçtiğimiz günlerde ek sınava girmiş ve birçok kişi bu sınavı başarı ile tamamlamıştı. Şimdi ise Bakanlık sınav fırsatını kaçıran öğrencilere yeni bir fırsat sundu! Sınava giremeyen herkesin katılabileceği Telafi sınavları başladı.

Açık Lise öğrenciler geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ek sınavlara katılmışlar ve bu yılın son sınavını da başarıyla tamamlamışlardı. Birçok kişi bu sınavı başarıyla tamamlasa da, bazı kişiler internet veya çeşitli problemlerden dolayı sınavlarını iptal duruma getirdi. Ama yine de çoğunluk bu konuda memnun kaldı.

Açık Lise öğrencilerine büyük fırsat!

Geçtiğimiz sınava katılmayan bütün öğrencilere çok büyük bir fırsat sunuldu. Sınav ücretini yatıran ya da yatırmayı unutan ama sınava girmeyen bütün öğrenciler Bakanlığın belirlediği ek sınavlara katılım sağlayabilecek. Geçtiğimiz gün ki telafi ücretini yatırdıysanız ve yukarıda ki şartları karşılıyorsanız, sizlerde bu sınav fırsatından yararlanmayı unutmayın!

Sınavlar bugünden itibaren başladı!

Sınavlar bugün sabah saatlerinde sistemde açıldı. Açık Lise öğrenci sayfalarına giren tüm öğrenciler, sayfalarının aşağısında bulunan online sınav butonundan sınava katılabilirler. Daha sonra ise seçtiği derslerden, sıralamasına dikkat etmeden , sınavını tamamlayabilir. Bu online sınavda ki kurallarla geçtiğimiz online sınavda ki kuralların arasında herhangi bir fark bulunmuyor. Açık Lise resmi web sayfasından kuralları öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.