Hülya Avşar Reklam Anlaşmasından Rekor Ücret Alacak!

Hülya Avşar Reklam Anlaşmasından Rekor Ücret Alacak!

Hülya Avşar'ın yeni reklam anlaşması hayranlarını şok etti. Çünkü bu anlaşmadan yüksek miktarda ödeme alacak. Yatak firmasıyla anlaşan ünlü oyuncu ne kadar kazanacak? İşte detaylarıyla beraber Hülya Avşar'ın 2,5 senede alacağı para...

Hülya Avşar, bir yatak markası ile anlaşma yoluna gitti. Yapılan anlaşma ile 57 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret de belli oldu. Anlaşmanın uzatılması için ödenen bedel dudak uçuklattı. Son dönemde oyunculuğu ile gündeme gelen güzel oyuncu, Masumiyet dizisinde rol almıştı. Dizi çok fazla ekranda kalmasa da Rafet Ilgaz karakteri ile hafızalara kazındı. 

Reklamdan Rekor Ücret Alacak!

Hülya Avşar, yatak reklamından 2,5 sene için yaptığı anlaşma ile 3,5 milyon TL kazanacak. Böylelikle ekranlarda kalmaya devam edecek. Yatağın tanıtım yüzü olması nedeniyle bu ücreti alacağı belirtiliyor. Güzel ismin daha önce yer aldığı çeşitli projelerde de yüksek kazanç elde ettiği bilinmekteydi. Reklam anlaşması o projelerin yanında biraz daha sönük kalıyor.

Masumiyet Dizisinde Oynamıştı

Avşar, en son Masumiyet dizisi ile ekrana gelmişti. Hayat verdiği karakter dizide çok fazla tutunamadı. Reytingler beklendiği gibi gitmeyince Fox TV dizisi final yapmıştı. Ayrıca dizi içerisinde Hülya Avşar'a uygulanan filtre de dikkat çekmişti. Bu kadar fazla filtre uygulanması nedeniyle yüzü adeta tanınamaz haldeydi. Sosyal medyada bu durumun sıkça esprisi yapıldı. Güzel oyuncunun yeni dizi veya film projesi henüz belli olmadı. Oyunculuk kariyerine gelecek tekliflere göre devam etmesi muhtemel.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.