Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan Ayrılıyor! Hüsnü Çoban'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan Ayrılıyor! Hüsnü Çoban'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Özgür Ozan'ın diziden ayrılacağı iddiaları yavaş yavaş resmiyete kavuşacak. Ünlü oyuncu, kariyerine Netflix'te devam edecek. Oynayacağı dizinin ismi belli oldu. Oyuncu kadrosunda önemli oyuncular yer alıyor. Peki Arka Sokaklar oyuncusu Özgür Ozan hangi dizide oynayacak?

Arka Sokaklar dizisinde başrol ayrılığı yaşanıyor. Tekin ve Zeliha karakterleri ayrıldıktan sonra sıra Hüsnü Çoban'a geldi. Özgür Ozan'ın diziden neden ayrıldığı merak ediliyor. Ünlü oyuncunun yeni bir dizi projesinde oynayacağı iddia edildi.  Peki hangi dizide yer alacak. İşte Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar hakkındaki önemli iddialar...

Özgür Ozan Diziden Neden Ayrılıyor?

Arka Sokaklar'da 15 yılı aşkın süredir oynayan Özgür Ozan, artık farklı projelerde yer almak istiyor. En son 2015 yılında bir filmde oynadığı görülmüştü. Arka Sokaklar tüm sezon sürdüğünden ötürü başka dizi veya filmlerde oynamak onun için oldukça zordu. Dijital platformda yayınlanacak dizide oynayacağı belirtilen ünlü ismin karakteri de belli oluyor.

Hüsnü Çoban Hangi Dizide Oynayacak?

Hüsnü Çoban'ın Aşk Taktikleri dizisinde oynayacağı açıklandı. Netflix'te yayınlanacak Aşk Taktikleri, oyuncu kadrosunda önemli isimleri barındırıyor. Başrollerde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizide Özgür Ozan'ın da önemli bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Karakter adı şimdilik açıklanmadı fakat önümüzdeki haftalarda diziyle ilgili gelişmeler yaşandığında öğrenebileceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.