İbrahim Çelikkol Çukurova'ya Geliyor Mu? Çukurova'da Fırtınalar Esecek..

İbrahim Çelikkol Çukurova'ya Geliyor Mu? Çukurova'da Fırtınalar Esecek..

Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni bir yıldız oyuncu daha geliyor. Kadrosundan birçok başrol oyuncusunu kaybeden dizi buna telafi etmek için yeni başrol arayışındaydı. Yeni başrol sonunda belli oldu ve seyirci ile paylaşıldı. Kadroya yeni gelen isim açıklandı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da sezon finali bölümüyle beraber tüm dengeler değişti. Dizi bu sezon kaybettiği başrol oyuncularının arasına bir yenisini daha ekleyerek, başrol oyuncusu Murat Ünalmış'a da veda etti. Bu veda dizisinin hayranları tarafından büyük bir tepkiyle karşılansa da, ayrılık kararı artık kesinleşti. Senaryo buna göre düzenlendi. Yani Murat Ünalmış'ın yeniden diziye gelme ihtimali yok.

Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer!

Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna yeni bir transfer daha geldiği açıklandı. Dizinin sezon finalinin ardından daha birkaç gün geçmesine rağmen böyle bir haberin gelmesi başta Çukurova hayranları olmak üzere herkesi şaşırttı. Diziye transfer olan isim ise geç olmadan öğrenildi. Gelen bilgilere göre Çukurova'nın yeni sezonunda başrolde son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde gördüğümüz Mehdi karakterini canlandıran başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'u görebiliriz.

Çukurova yeni sezonu ne zaman başlayacak ?

Çukurova kadrosuna eklediği yeni isimler ve heyecan dolu bölümleriyle yeni sezonda karşımıza çıkmaya devam edecek. Dizi büyük bir merakla beklenen bölümleriyle ekrana geleceği günü bekliyor. Henüz net bir tarih belli değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.