İbrahim Tatlıses Hakkında Gerçekler Ortaya Çıktı! Sır Gibi Saklanan Olayın Perde Arkası…

İbrahim Tatlıses Hakkında Gerçekler Ortaya Çıktı! Sır Gibi Saklanan Olayın Perde Arkası…

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses daha önce silahlı saldırıya uğramış ve uzun bir tedavi görmüştü. Şimdilerde ise bu saldırı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Silahlı saldırıdan 3 yıl önce neler oldu. Abdullah Uçmak, İbrahim Tatlıses’e nasıl bir harekette bulunduğu iddia edildi. Ünlü şarkıcı hakkında her şey haberimizde…

14 Mart 2011 yılında yer aldığı İbo Show programından çıkan şarkıcı yanında asistanı Buket Çakıcı ile Nurol Plaza’dan çıkarken 5 kişinin saldırısına uğradı ve ünlü şarkıcı başından vurularak ağır yaralandı. Yanında bulunan asistanı yaralanırken Tatlıses’in şoförü yara almadan bu olaydan kurtulmuştu. Herkesi çok korkutan bu olay sonrası saklanan gizli sırlar ortaya çıkmaya başladı.

İbrahim Tatlıses Suikastine Dair Gerçekler…

Korkutan olaydan sonra saklı olan gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Konu hakkında bağlantısı olduğu iddia edilen Abdullah Uçmak hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki ortalık karıştı. İddialara göre Uçmak olaydan 3 sene önce Tatlıses’e haraç almak amacı ile tehdit dolu bir mektup gönderdi. Ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşerken mahkemeden gelişmeler gelmeye başladı.

İbrahim Tatlıses Davasından Gelişmeler!

Dava sanıklarından birisi olan Mehmet Sebe’nin ifadesi alındı. Daha sonra İbrahim Tatlıses’in yeniden ifadesi alınması için ileri bir tarih belirlendi. İbrahim Tatlıses’i yağmalamak için gönderilen iki hakkında ise 15 seneye kadar hapis istenildiği iddia edildi. Tatlıses’e mektup verilirken Ali Tekinoğlu, “İbrahim abi bu mektubu oku. Hayatınız büyük bir tehlikede.“   dedi. Bunun üzerine ünlü sanatçı “o beni arasın” şeklinde cevap verdiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.