İbrahim Tatlıses Konseri İçin Rekor Harcama! İmparator Tatlıses'in Konseri Ne Zaman?

İbrahim Tatlıses Konseri İçin Rekor Harcama! İmparator Tatlıses'in Konseri Ne Zaman?

İbo Show ile yıllar öncesine dönen İbrahim Tatlıses, şimdi de konser vererek hayranlarıyla hasret giderecek. İbrahim Tatlıses konseri için yapılan harcama dikkat çekti. Sanatçı için yapılan 1 milyon TL'yi geçen harcama konserden daha çok konuşuldu. Peki İmparator ne zaman konser verecek? Konser tarihi ve biletlerdeki son durum haberimizde.

İbrahim Tatlıses, yıllar sonra konser verecek. Başarılı sanatçı, uzun süredir konser ve program yapmamaktaydı. Ancak geçen yıldan bu yana İbo Show programını yüksek reytinglerle sunuyor. Tüm bunların yanı sıra ses çalışmalarına da ağırlık verdiği belirtildi. O yüzden konser yapacak ve güzel sesini hayranlarına duyuracak. Çıkardığı parçaları seslendirerek sevenlerini geçmişe götürmesi bekleniyor.

Konser İçin 1,5 Milyon Harcandı!

İbrahim Tatlıses'in vereceği konserin dekoru ve çeşitli malzemeler için 1,5 milyon TL bütçe ayırıldı. Konserde ünlü sanatçı adına yapılan hazırlık dikkat çekti. Konserin oldukça ihtişamlı geçmesi bekleniyor. Yıllar sonra bir ilki gerçekleştireceği için binlerce Tatlıses hayranı heyecanlı.

Biletler Tükendi!

İbrahim Tatlıses'in 23 Eylül'deki konseri şimdiden tükendi. Bilet almak isterseniz bu artık mümkün olmayacak. Sanatçıya yoğun ilgi olduğundan ötürü biletlerin kısa süre içerisinde neredeyse bitme noktasına geldiği görüldü. Konserde kendisine ait ve daha önce söylemiş olduğu pek çok parçayı okuyacak. Star TV'deki programdan sonra ekranlara ve sanat camiasına tam olarak geri dönüş sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.