İbrahim Tatlıses ve Sevgilisi Tatilde! Kendisinden 43 Yaş Küçük Olan Sevgilisi İle Fotoğraf Çekti!

İbrahim Tatlıses ve Sevgilisi Tatilde! Kendisinden 43 Yaş Küçük Olan Sevgilisi İle Fotoğraf Çekti!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses mutluluğunu paylaşmalara doyamadı. Kendisinden 43 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya ile tatile çıktı. Yaptığı programla sık sık magazin dünyasını karıştıran İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses bu sefer özel hayatı ile gündeme bomba gibi düştü. İbrahim Tatlıses’ten evlilik haberlerine açıklamada geldi….

Bir süredir birlikte oldukları bilinen İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya çifti güne bomba gibi düştü. İbrahim Tatlıses daha öncede birçok ilişkisi ile magazin dünyasının sallamayı başarmıştı. Şimdilerde ise kendisinden 43 yaş küçük olan güzel sevgilisi Gülçin Karakaya ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. 26 yaşındaki sevgilisi ile çıkmış oldukları tatilden paylaşımlar yapan Tatlıses paylaşım yapmalara doyamadı.

İbrahim Tatlıses’ten Paylaşımlar!

İbrahim Tatlıses ve sevgilisi Gülçin Karakaya şu sıralar Bodrum’da tatil yapıyorlar. Bir süredir birlikte oldukları biline çift mutluluklarını hayranlarıyla paylaşmayı da ihmal etmiyor. Instagram’ı aktif olarak kullanan Gülçin Karakaya geçtiğimiz günlerde aşka geldi ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gözleri üstüne çekmişti.

İbrahim Tatlıses Evlilik Haberlerine Ne Söyledi…

Daha önce kendisinden küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğinin itirafını yapan Tatlıses herkesi şaşırtmıştı. Kimsenin beklemediği bu haber karşısında herkes sessiz kalmıştı. Daha sonra ise İbrahim Tatlıses’ten açıklama gelmiş ve işin aslı ortaya çıkmıştı. Tatlıses yapmış olduğu açıklamada, "Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği" diyerek yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırdı.

 

a.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.