İbrahim Tatlıses'ten Tepki Çeken Hareket! İbrahim Tatlıses'e Urfalılardan Tepki

İbrahim Tatlıses'ten Tepki Çeken Hareket! İbrahim Tatlıses'e Urfalılardan Tepki

Bir süre önce ortaya çıkan iddialar İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak’ın barıştığını söylüyor. Hatta kimi iddialar İbrahim Tatlıses’in sevgilisi Gülçin Karakaya'nın ikiliyi barıştırdığını söylüyor. İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın yaptığı bir paylaşım ise bu iddiaları adeta doğruladı. İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli sanatçı İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı bazı problemlerden dolayı aralarının açıldığı gündeme geldi. Şimdi ise İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak'ın barıştığı söyleniyor. İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak, aralarında yaşanan birtakım anlaşmazlıklardan dolayı ayrı yaşıyordu. Bunun ardından İbrahim Tatlıses’in kızı olan Dilan Çıtak’ın yaptığı bir paylaşım ise adeta gündem oldu. İkilinin barıştığına dair iddialar ise bir defa daha doğrulandı.

Dilan Çıtak, babası ile fotoğraf paylaştı

Geçtiğimiz aylarda Dilan Çıtak sosyal medya hesabı üzerinden babası İbrahim Tatlıses ile fotoğraf yayınladı. O fotoğrafın altına Dilan Çıtak ‘evime hoş geldin babacığım’ notunu düşerek herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından ikilinin arasındaki buzların eridiğini de ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses hayranları ise ikilinin nasıl barıştığını merak ederken ortaya atılan iddialar ise kafaları karıştırdı. Alınan bilgiler neticesinde İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak’ın barışmasının nedeni olarak Gülçin Karakaya gösterildi.

Gülçin Karakaya, baba kızı barıştırdı

Kimi iddialar bu paylaşımla birlikte İbrahim Tatlıses de kızı Dilan Çıtak aralarının düzeldiğini söylüyor. Bunun ardından İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi Gülçin Karakaya ile ünlü sanatçının aralarında ne olduğu ise merak ediliyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses le evlilik hazırlığı yaptığı iddia edilen Gülçin Karakaya'nın ünlü sanatçının kızı Dilan Çıtak ile arkadaş olduğu ortaya atıldı. Hatta İbrahim Tatlıses ve Dilan çÇtak'ın barışmasındaki nedenini ise Gülçin Karakaya olduğu iddia edildi. Ortaya atılan iddialar Dilan Çıtak ve Gülçin Karakaya’nın arkadaş olduğu söylenirken, baba kızın barışmasındaki tek nedenin ise Gülçin Karakaya olduğu söyleniyor. Bu iddiaların ardından gözler Gülçin Karakaya’ya çevrilse de herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.