İŞKUR'dan 3000 TL Ödeme Müjdesi Verildi! Kimler Aylık Para Alacak?

İŞKUR'dan 3000 TL Ödeme Müjdesi Verildi! Kimler Aylık Para Alacak?

Milyonların yararlanmış olduğu İŞKUR ödemesi fırsatı hala devam ediyor. Aylık olarak PTT'den ödeme alabilmek için neler yapılmalı? İŞKUR ödeneğinden verilecek para ile sizler de 3000 TL'lik ödemenin sahibi olabileceksiniz. İşte İŞKUR maaş başvurusuna dair çeşitli detaylar...

İŞKUR, pek çok kişiye işsizlik maaşı fırsatı sunuyor. Eğer iş bulamadıysanız istihdam olana kadar ki süreçte aylık ödeme alabiliyorsunuz. Elbette işsizlik ödemesinin de belirli bir süresi bulunmakta. Daha önce çalışmış olduğunuz iş süresinin dahi bunda etkili olduğunu belirtelim. Kimler işsizlik maaşı alabilir bu konuya değineceğiz. Eğer sizler de ödeme almak istiyorsanız neler yapmanız gerekiyor? İŞKUR maaş başvurusu ve iş istihdamı için yapılması gerekenler haberimizde.

İşsizlik Maaşı Nasıl Alınır?

İşsiz kalmadan önce 4 aylık kesintisiz sigorta priminiz yatmış ise işsizlik maaşı başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu şartı karşılamanız önemlidir. Ayrıca PTT tarafından yapılacak ödemeler ise her ayın 15'inde hesabınıza yatırılıyor. İşsizlik ödeneğini bazı durumlarda alamıyorsunuz.

İstifa Ederseniz Alamazsınız

İŞKUR'un sunduğu işsizlik maaşı fırsatından kendi istifanız dahilinde yararlanamazsınız. Bu nedenle işten çıkarılmanız gerekmektedir. İşinize son verildiği takdirde işsizlik maaşından faydalanma hakkına sahip oluyorsunuz. Alacağınız ödemeler ve çok daha fazlası için İŞKUR'a müracaatta bulunabilir ve gerekli bilgileri elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.