
Kadıköy Belediyesi'nden Galatasaray'ı Kızdıracak Paylaşım!
Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Kadıköy Belediyesi'nin resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Fenerin Maçı Var' hashtagi kullanması Galatasaray taraftarının tepkisine yol açtı.
Türk futbol severlerin bir sezon merakla beklediği Fenerbahçe Galatasaray derbisi, bugün saat 19:00'da Kadıköy'deki Ülker Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma öncesi stadyuma arabaları ile gelecekler için Kadıköy Belediye'si resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Fenerbahçe - Galatasaray arasında saat 19.00'de gerçekleşecek Süper Lig 23. Hafta karşılaşması öncesi trafik yoğunluğu oluşmaması adına kent merkezine araçla gelmemenizi önemle rica ederiz.' dedi yaptığı bu paylaşımı Fenerin Maçı Var' hashtagi ve göresli kullanması, Galatasaray taraftarını bir hayli kızdırdı.açla gelmemenizi önemle rica ederiz.
#FenerinMaçıVar ❗️
Fenerbahçe - Galatasaray arasında saat 19.00'de gerçekleşecek Süper Lig 23. Hafta karşılaşması öncesi trafik yoğunluğu oluşmaması adına kent merkezine araçla gelmemenizi önemle rica ederiz.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.