Kahraman Babam Dizisi Çekim Yerleri Ortaya Çıktı! Kahraman Babam Hangi İlde Çekiliyor..

Kahraman Babam Dizisi Çekim Yerleri Ortaya Çıktı! Kahraman Babam Hangi İlde Çekiliyor..

Kahraman Babam dizisinin bir süredir beklenen çekim yerleri öğrenildi. Dizi hangi şehir, ilçe, mahalle ve semtte çekim yapıyor? Dizideki yerler neresi? Kahraman Babam çekim noktaları hakkında güncel bilgiler vereceğiz. Ayrıca dizi setinin nerede olduğunu açıklayacağız. Kahraman Babam dizisi son dakika gelişmeleri...

Show TV Kahraman Babam dizisi, ekrana geldiği günden bu yana dikkatle izleniyor. İtfaiye ile içli dışlı olan dizinin konusu da itfaiyeci birinin hayatıyla ilgili. Özellikle de başrollerde oynayan oyuncular güzel performans sergilemekte. Peki dizinin çekimleri nerede yapılıyor? Pek çok kişinin sorduğu sorular yanıt bulmak üzere. Hangi ilçe, mahalle ve semtte çekimlerin gerçekleştirildiği ortaya çıkıyor. Şehir bakımından da çekim bilgisinin verileceği düşünülmekte. Diziyle ilgili merak edilen detayları açıklıyoruz.

Dizi Hangi Şehir ve İlçede Çekiliyor?

Kahraman Babam dizisinin İstanbul şehrinde çekildiği bilinmekte. Hangi ilçe konusunda ise bir gelişme yaşanmadı. Diziyle ilgili ilçe ve mahalle bilgisi paylaşılmış değil. Fakat İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekim yapıldığı bilinmekte. Başrollerinde oynayan Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır ve Deniz Hamzaoğlu'nun sergilediği performans çok beğeniliyor.

Kahraman Babam Çekim Yeri Değişecek mi?

Dizinin çekim yerleriyle ilgili bazı değişikliklerin yapılacağı iddia edildi. Şehir, ilçe ve mahalle gibi önemli noktaların artık eskisi kadar kullanılmayacağı belirtilse de şehrin değişmesine ihtimal verilmedi. Çünkü itfaiye istasyonunun ve daha pek çok yerin sabit kalması daha iyi olacaktır. Farklı bir yerde devam etmesi durumunda bölge ile ilgili sıkıntılar yaşanır mı bilinmiyor. Show TV'de ekrana gelen dizinin reytingleri bekleneni tam olarak karşılayamadı. Dizinin final yapma ihtimali de ortaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.