Kahraman Babam Dizisi Hayranlarını Üzdü! Kahraman Babam Final Yapıyor!

Kahraman Babam Dizisi Hayranlarını Üzdü! Kahraman Babam Final Yapıyor!

Ekranlara geçtiğimiz sezon başlayan fakat ilk bölümü ile ekranlara geldikten sonra kısa bir ara verip yaz aylarının başlamasıyla birlikte ekranlara geri dönen Kahraman Babam dizisi için yolun sonu görüldü. Dizi final kararı aldı. Peki Kahraman Babam dizisi neden final yapıyor. Kahraman Babam dizisinin son bölümü ne zaman…

Show TV ekranlarında yer alan dizi büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizinin başrollerinde ise Nilay Deniz ve Görken Sevindik ile Ushan Çakır yer almaktadır. Dizi canları pahasına insanların hayatlarını kurtarmak için kendi hayatlarını feda eden itfaiyecilerin yaşamlarını anlatıyor. Aynı zamanda dizideki baba kız ilişkisi herkesi derinden etkilemeyi başarıyor.

Kahraman Babam Dizisinden Final Kararı!

Dizinin ilk bölümleri Mart ayında Kırmızı Kamyon ismi ile izleyiciyle buluşmaya başladı. Fakat dizisinin ilk bölümleri istenilen başarıyı kazanamadı kanal da bir karar alarak diziyi geri çekti ve ara verdi. Daha sonra yaz aylarının gelmesiyle birlikte Show TV tarafında tekrardan ekranlardaki yerini almayı başardı. Bu sefer bir değişiklik yapıldı ve dizinin adı Kahraman Babam oldu fakat buda pek bir şey değiştirmedi. Çünkü dizi reytinglerde yine beklenen seviyelere gelemedi ve final yapma kararı aldı.

Kahraman Babam Dizisinin Final Bölümü Ne Zaman?

Kahraman Babam dizisi için yolun sonu görüldü. Sevilen dizi 8.bölümü ile ekranlara veda ediyor. Bu habere üzülen dizinin hayranları, sevilen dizisinin nasıl bir final yapacağını merakla bekliyor. Uğur ve Ömrüm birbirine kavuşabilecek mi? Uğur karısının katılını bulabilecek mi? Yonca ve Uğur arasındaki ilişki ne olacak. Yonca tüm gerçekleri öğrenecek mi? Bu ve daha birçok sorunun cevabı 26 Temmuz Pazartesi akşamı Show TV kanalında sakin kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.