Kahraman Babam Final Tarihi Açıklandı! Kırmızı Kamyon Dizisi Bitiyor

Kahraman Babam Final Tarihi Açıklandı! Kırmızı Kamyon Dizisi Bitiyor

Kahraman Babam dizisinin ekranlara veda edeceği öğrenildi. Pek çok kişi dizinin neden biteceğine anlam veremedi. Ancak ortaya çıkan bazı detaylar sonucu Show TV dizisinin final yapacağı açıklandı. Kahraman Babam dizisi neden final yapıyor? Kırmızı Kamyon dizisi artık yok!

Kahraman Babam dizisi, Show TV'de yayınlandığından bu yana bir türlü yeterli ilgiyi göremedi. Dizinin başarı elde edememesi de pek çok kişiyi üzüyor. Hal böyle olunca kanalın dizi için final kararı verdiği öğrenildi. Show TV final kararını vermeden önce bu konu üzerine çok düşündü. Peki Kahraman Babam dizisi neden final yapacak?

Kahraman Babam Final Tarihi

Kahraman Babam dizisinin final tarihi olarak 26 Temmuz açıklandı. Dizinin 8. bölümüyle beraber ekran macerasını noktalayacağı öğrenildi. Diziyle ilgili pek çok şey yolunda ilerlerken böylesine bir ayrılığın neden yaşandığına anlam verilemedi. Ancak Show TV ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Kahraman Babam Neden Bitiyor?

Kahraman Babam dizisi ekranlara veda edecek çünkü çok az izleniyor. Beklentileri bir türlü karşılayamadı ve düşük izlenme ile dikkat çekiyor. Hal böyle olunca da dizinin finali kaçınılmaz hale geldi. Daha önce farklı bir isimle yayınlanan dizi, Mart ayında az izlenince Haziran'da yeniden yayın hayatına başlamıştı.

Kırmızı Kamyon İsmiyle Başlamıştı

Dizinin yayın hayatına ilk olarak Kırmızı Kamyon adıyla başlaması dikkat çekmişti. Daha sonra dizinin ismi değişti ve yeni izleyici kitlesi kazanabilmek adına yaz dizisi olarak karşımıza çıktı. Fakat gelinen noktada dizinin o kadar da fazla başarılı olamadığı görülüyor. Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz'in yer aldığı dizi yakında final yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.