Kahraman Babam Ülkemizden Çok Yurt Dışında İzlenecek! Hayranları Diziye Sahip Çıkamadı..

Kahraman Babam Ülkemizden Çok Yurt Dışında İzlenecek! Hayranları Diziye Sahip Çıkamadı..

Show TV ekranlarında yayınlanan Kahraman Babam dizisinden müjdeli haber geldi. Yayın hayatına başlayalı birkaç hafta olan dizi, daha şimdiden yurt dışına açıldı. Ülkemizde reyting oranları kötü olan dizi, yurt dışında istediği başarıyı yakalayabilir.

Kahraman Babam dizisi Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayalı birkaç hafta oluyor. Dizi her hafta pazartesi akşamı izleyicilerinin karşısına çıksa da, istediği başarıyı yakalayamadı. Reyting oranlarında baktığımızda dizi kendisinden beklenilenin çok altında kaldı. Dizi bu başarısızlığı sonucunda da sık sık final haberleri ile gündeme geldi. Dizide her şey kötüye giderken, beklenmeyen bir müjdeli haber geldi.

Kahraman Babam dizisi yurt dışında da yayınlanacak!

Kahraman Babam dizisi son gelen bilgilere göre yurt dışında da izleyicilerinin karşısına çıkacak. Son olarak Ada Masalı (By My Sunshine), Cam Tavanlar (Love Reserved) ve Aşk Mantık İntikam'ın (Love, Reason, Get Even)  gibi dizileri yurt dışına dağıtan Madd Entertainment, bunların arasına Kahraman Babam'ı da ekledi. Başrollerini Görkem Sevindik ve Nilay Deniz'in paylaştığı dizi bu hamlesiyle, birçok seyircinin de ilgisini çekti.

Kahraman Babam dizisi final olabilir mi?

Kahraman Babam dizisinin final olma tehlikesi hala var. Dizi sezon ortalarında bu risk yüzünden yayın hayatına ara vermişti ama reytinglere baktığımızda görünen o ki dizi yine hayal kırıklığına uğradı. Dizi reytinglerini toparlayamazsa, her an final haberi gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.