Kalp Yarası Dizisi Çekim Yerleri Belli Oldu! Kalp Yarası Ne Zaman Başlıyor?

Kalp Yarası Dizisi Çekim Yerleri Belli Oldu! Kalp Yarası Ne Zaman Başlıyor?

Kalp Yarası, çok yakında ATV ekranlarında yer alacak. Dizinin yayın tarihi ve çekim yerleri çok merak edildi. Özellikle de oyuncu kadrosunda yer alan isimler izleyicileri heyecanlandırmaya yetti. Peki dizi ne zaman başlayacak? Merak edilen soruları yanıtlıyor ve Kalp Yarası hakkında bilgi veriyoruz...

Kalp Yarası dizisi ATV'nin yeni dizileri arasında yer alıyor. Dizinin çekim yeri, yayın tarihi, oyuncu kadrosu ve konusu çok merak edildi. Diziyle ilgili tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bunun yanı sıra en fazla araştırılan Kalp Yarası çekim yerlerini açıklıyoruz. Dizi Hatay şehrinin çeşitli noktalarında çekiliyor. Peki hangi ilçelerde çekimler gerçekleşiyor?

Kalp Yarası Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kalp Yarası, Hatay şehrinde çekilmektedir. Dizinin Antakya ilçesinde çekildiği bilgisi geldi. Böylelikle dizi Hatay'ın en meşhur yerlerinden birinde çekiliyor. Ne zaman başlayacağı konusunda pek çok iddia ortaya atılsa da ATV'nin konuyla ilgili açıklaması çok daha önemli.

Kalp Yarası Başrol Oyuncuları

Dizinin başrolünde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Bahar Şahin'in başrolde oynadığı belirtiliyor. Fragmandan da anlaşılacağı üzere bu isimleri görmek mümkündür. Ayrıca dizi fragmanında henüz görülmemiş pek çok oyuncu da bulunuyor.

Kalp Yarası Ne Zaman Başlayacak?

Kalp Yarası dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Dizinin ne zaman başlayacağı konusunda tarihin belirtilmiş olmaması izleyicileri daha da heyecanlandırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.