Kalp Yarası Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı! Güzel Oyuncu Kalp Yarası'nda!

Kalp Yarası Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı! Güzel Oyuncu Kalp Yarası'nda!

Kalp Yarası yeni bölümü ile ekrana gelecek. ATV'de yayın hayatına başlayan dizi, daha üçüncü bölümden yeni bir oyuncuyu daha diziye kazandırdı. Hangi oyuncu Kalp Yarası'nda oynayacak? ATV'de ekrana gelen dizide yaşananlar merak edildi. Bilmeyenler için dizinin senaryosu sizlerle...

Kalp Yarası dizisi, ekrana geldiği günden bu yana sevilerek izleniyor. Dizinin ilk bölümü beğenildi ve reyting anlamında yüksek sıralamalar elde edeceği anlaşıldı. Elbette dizinin ilk bölümden böyle bir izlenim vermesi biraz zor. O yüzden önümüzdeki haftalardaki performansının da incelenmesi gerekiyor. Diziyle ilgili yaşanan gelişmelerin yanı sıra yeni bir oyuncunun katılacağı öğrenildi. Kalp Yarası dizisine kim katılacak?

Serenay Aktaş Kalp Yarası Dizisinde!

Güzel oyuncu Serenay Aktaş, diziye dahil oluyor. Kalp Yarası dizisinde oynayacak oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği merak edildi. Diziye konuk oyuncu olarak katılacağı bilgisi de verildi. Yani uzun süre rol almayacak. Bu durum hayranlarını üzse de izleyiciler Serenay Aktaş'ı izlemek için de ekran karşısına geçecek. Serenay Aktaş, dizide Ebru karakterini canlandıracak. Kalp Yarası dizisinde kaç bölüm oynayacağı henüz açıklanmadı. Ancak gidişata göre diziden ne zaman ayrılacağı belli olacaktır.

Kalp Yarası'nda Neler Oldu?

ATV'nin sevilen dizisi haline gelen Kalp Yarası dizisi, ilginç bir senaryoya sahip. İhanete uğramasından ötürü farklı biriyle evlenmeyi tercih eden Ferit, Ayşe ile hayatını birleştirecektir. Hande'nin bu şok olay karşısında nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Üstelik Ferit Hande'nin düğününe katılacak ve intikam alacaktır. Hal böyle iken yaşanacak olaylar şimdiden merak edilmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.