Kalp Yarası O Sahneyle Geceye Damga Vurdu! Kadına Şiddet Mesajı Çok Konuşuldu..

Kalp Yarası O Sahneyle Geceye Damga Vurdu! Kadına Şiddet Mesajı Çok Konuşuldu..

ATV'nin yeni dizisi Kalp Yarası kısa bir zamanda dizi gündemini sarsmayı başardı. Dizi geçen akşam yayınlanan bölümünde ki bir sahnesiyle geceye damgasını vurdu. Dizide verilen kadına şiddet mesajı çok dikkat çekti.

ATV ekranlarında yayınlanmaya yeni başlayan Kalp Yarası dizisi çok beğenilmiş ve iyi reyting oranları yakalamıştı. Dizinin bu kadar başarılı olması sosyal medyada ki popülerliğini de arttırdı.  Dizi özellikle geçtiğimiz bölümünde yayınlanan bir sahnesinde ki konuşmalarla birden gündeme oturdu. Sahnenin konusu ve içeriği kısa bir zamanda çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Kalp Yarası o sahnesiyle çok dikkat çekti!

Kalp Yarası dizisinde başrol karakterlerden biri olan Ferit'i canlandıran oyuncu bir sahnede şu sözleri söyledi.Hatta ben de Hande'yi öldüreyim beni aldattı diye, yarın da gazetelerin üçüncü sayfasında okuruz kendimizi namus cinayeti işlediler diye. Nasıl olsa bu memlekette herkesin birini öldürmek için haklı bir sebebi var, birinin namusu lekelenir, öbürünün evinde yemek pişmez, hakem penaltı vermez, doktor ilaç yazmaz. Canı sıkılan adam vursun, kadın öldürsün. Nasıl erkek olacağız başka değil mi?" bu sözler özellikle sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kalp Yarası dizisi reytinglerini git gide arttırıyor..

Kalp Yarası dizisi reytinglerini her geçen gün büyük oranda arttırıyor. Özellikle son haftalarda neredeyse ATV'nin yayınlanan tüm dizileri arasında ilk sıraya yerleşti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.