Kanal D Bir Dizisine Veda Ediyor! Yeni Dizisi Eskisine Fark Atacak..

Kanal D Bir Dizisine Veda Ediyor! Yeni Dizisi Eskisine Fark Atacak..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi çok yakında ekranlara veda edecek. Dizi kötü reytinglerini toparlayamadığı için böyle bir karar alınsa da, Kanal D yine boş durmayacak. Kanal yeni dizisi ile eskisini aratmayacak.

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları izleyicilerinin karşısına çıkan Aşkın Tarifi dizisinin reytingleri neredeyse haftalardır çok kötü durumdaydı. Dizinin sevenleri olsa da, proje son haftalarda hayranlarının çok büyük bölümünü kaybetti. Bu durum sonrasında da Aşkın Tarifi dizisine final kapısı sonuna kadar açılmış oldu. Aşkın Tarifi dizisine veda etmemize çok az kaldı.

Aşkın Tarifi finaline sayılı günler..

Aşkın Tarifi dizisinin finaline artık sayılı günler kaldı. Dizinin reytinglerinin toparlanması için birçok kez şans verilse de, Aşkın Tarifi bu şansı kullanamadı. Dizinin reytinglerinin yükselmesi beklenirken, tam tersine her şey daha kötü oldu. Aşkın Tarifi dizisi yayın hayatına devam etmek için tüm şansını kaybetti. Yani dizinin final kararı artık kesinleşti diyebiliriz.

Aşkın Tarifi gidiyor, Yargı dizisi geliyor..

Aşkın Tarifi dizisinin finalinin ardından Kanal D bu kez yine çok iddiaları bir dizi ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Kadrosunda birçok usta ismi buluşturması beklenen Yargı'da aynı zamanda genç oyuncularda dikkatleri üzerine çekecek. Dizinin yayın tarihinin yakında Kanal D tarafından paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.