Kanal D O Dizisinin Fişini Çekti! Bir Diziye Daha Final Yolu Gözüktü..

Kanal D O Dizisinin Fişini Çekti! Bir Diziye Daha Final Yolu Gözüktü..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi için beklenen karar verildi. Haftalardır kötü reyting sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalan Aşkın Tarifi dizisi tüm şansını kullandı. Kanal D Aşkın Tarifi dizisi için final kararı verdi.

Kanal D ekranlarında pazartesi günleri izleyicileri ile buluşan Aşkın Tarifi dizisi haftalardır reyting oranlarında büyük bir çöküşe geçmiş bulunmaktaydı. Yayın hayatına başladığı haftalarda, iddialı bir şekilde adından söz ettirse de, bu hafta açıklanan sonuçlarla beraber dizi hayranları başta olmak üzere herkes büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Dizi ilk kez bu kadar kötü reyting sonuçlarına sahip olurken, düzelmeyeceğinin sinyallerini de yavaş yavaş vermiş oldu.

Aşkın Tarifi dizisi final oluyor!

Aşkın Tarifi dizisi herkesin beklediği ve tahmin ettiği gibi sonunda final kararı aldı. Birkaç haftadır diziye şans verilse de, proje bu şansı iyi kullanamadı ve reyting sonuçlarını düzeltemedi. Reytingler yoluna girmeyince de, dizi mecburen final kararı almak zorunda kaldı. Hayranları her ne kadar isyan etse de, Aşkın Tarifi dizisi çok yakında ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.