Kanunsuz Topraklar Dizisinden Fragman Geldi! Başroller Göz Kamaştırdı..

FOX TV ekranlarında yer alacak, yeni sezonun en iddialı dizilerinden Kanunsuz Topraklar'dan ilk fragman sonunda geldi. Büyük bir merakla beklenen görüntülerde, başrol çiftinin birbirine çok yakıştığı görülürken, daha şimdiden seyircinin beğenisini kazandı.

FOX TV ekranlarında başlaması planlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, ilk açıklandığı günden bu yana seyircilerin meraklarını üstüne çekti. Başrollerinde güzel oyuncu Esra Bilgiç ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Yılmaz Akkaya karakteri ile gördüğümüz başarılı oyuncu Uğur Güneş'in yer alacağı projeden ilk görüntüler sonunda geldi. Dizinin merakla beklenen fragmanı sabah saatleri itibari ile paylaşıldı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin fragmanı paylaşıldı!

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'i bir araya getirecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi gerçekten son zamanların en iddialı projeleri arasında bulunuyor. Dizi konusu itibari ile tıpkı Uğur Güneş'in geçtiğimiz sezon ayrıldığı Çukurova projesinde olduğu gibi geçmişte geçecek. Senaryonun detaylarının ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar yayın tarihi ne zaman ?

Kanunsuz Topraklar'ın ilk fragmanının paylaşıldığına göre çok yakın bir zamanda yayın tarihinin de paylaşılmasını bekliyoruz. FOX TV'nin yayın akışında herhangi bir problem olmazsa, Kanunsuz Topraklar Eylül ayının ortalarına doğru ekranlarda görmeye başlayabiliriz. Tabi bu kesinleşmiş bir durum değil.

Fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.