Kardeşlerim Dizisinin Büyük Başarısı! Asiye ve Doruk Çifti Yine Zirvede…

Kardeşlerim Dizisinin Büyük Başarısı! Asiye ve Doruk Çifti Yine Zirvede…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim yine zirvenin sahibi oldu. Dizi uzun süredir ekranlarda yok fakat etkisi hala devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi bu sefer farklı bir şekilde zirveye yerleşti. “En Popüler Çiftler” listesine girmeyi başaran Asiye ve Doruk çifti bakın kaçıncı oldu…

ATV’nin bir sezon boyunca en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Kardeşlerim sezon finali yapmasına rağmen hala adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya araştırmaları ile tanınan Somera’nı yine bir araştırma yaptı ve sonuçlar çok dikkat çekti. Kimse bu kadarını beklemiyordu.

Asiye ve Doruk Zirvede…

Araştırmaya göre en sevilen 5 dizi çifti listede yer aldı. Tüm sosyal medya platformlarında paylaşılan ileti kısa bir süre içinde sonuçlandı. 14-21 Temmuz arasında paylaşılan iletiler üzerinden değerlendirildi ve sonuçları herkesi şaşkına çevirdi. Çünkü seçilen 5 dizi arasından birisi çok dikkat çekti. 4 dizi çifti şu an ekranlarda yer alıyor. Fakat dizilerden birisi henüz ekranlarda bile değilken listeye girmeyi başardı.

“En Popüler Çiftler”

Listenin zirvesinde Sen Çal Kapımı dizisi oyuncuları Eda ve Serkan yer alırken ikinci sırayı Star TV aldı. Star TV’nin yeni yaz dizisi Ada Masalı oldu. Ada Masalı dizisinden Haziran ve Poyraz karakterleri çok sevildi. Üçüncü ise uzun süredir sosyal medyanın gündeminde olan Aşk Mantık İntikam dizisi ile Esra ve Ozan oldu. Dördüncü ise geçtiğimiz sezonun yıldızları Asiye ve Doruk ile Kardeşlerim dizisi oldu. Beşinci sırada ise Baht Oyunu dizisi ile Ada ve Bora yer aldı. Kardeşlerim dizisi ekranlarda olmamasına rağmen büyük bir başarı elde etti. Dizi ekranlara geldiği andan itibaren zirveye oturacağından kimsenin kuşkusu yok.

 

a-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.