Kardeşlerim Dizisinin Senaryosu Değişti! Kardeşlerim Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı

Kardeşlerim Dizisinin Senaryosu Değişti! Kardeşlerim Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrıldı

Kardeşlerim, ilk sezon acıklı bir hikaye ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak sezon finalinden sonra oyuncuların diziden ayrılmasıyla hikayede bazı değişikliklerin yapılacağı belirtiliyor. Peki Kardeşlerim dizisinden kim ayrıldı? Ekranlara veda eden oyuncunun kim olduğu merak edildi. İşte dizi ayrılığına dair detaylar...

Kardeşlerim dizisi ayrılık haberiyle sarsılacak. Dizi, yeni sezona hazırlanırken ekranlara veda edecek oyuncularla kadrosunu küçültüyor. Ancak diziye yeni isimler de katılabilir. ATV'de yayınlanan yapımın her geçen hafta reytinglerde yükseldiğine tanıklık etmiştik. Şimdi ise dizinin daha fazla kişiye ulaşması için senaryosunu devam ettirmesi gerekiyor. Oyuncu kadrosunda yapılan değişiklikler izleyicileri nasıl etkileyecek göreceğiz. Peki Kardeşlerim dizisinden kimler ayrıldı?

Çağla Şimşek Diziye Veda Etti!

Ayşe karakterine hayat vererek milyonların beğenisini kazanan Çağla Şimşek, artık dizide oynamayacak. Farklı bir projeye geçeceği ve orada oyunculuğa devam edeceği iddia ediliyor. Ancak kendisi de konuyla ilgili net bir açıklama yapmadı. Kardeşlerim dizisi yeni sezonunda birkaç bölüm görünebilir. Ya da diziye direkt olarak veda da edebilir. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanması durumunda son dakika gelişmesi olarak yayınlayacağız.

Kardeşlerim'e Kimler Katılacak?

Kardeşlerim dizisine katılacak oyuncular henüz belli olmadı. Başrollerde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu ve Cüneyt Mete başta olmak üzere pek çok önemli isim oynuyor. Ancak dizinin özellikle de son haftalarda büyük bir değişime gideceği açıkça görülmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.