Kerem Bürsin Hande Erçel İlişkisinde Buraya Kadar! Hande ve Kerem Neden Ayrıldı..

Kerem Bürsin Hande Erçel İlişkisinde Buraya Kadar! Hande ve Kerem Neden Ayrıldı..

Kerem Bürsin, Hande Erçel ile olan ilişkisini noktaladı mı? İki başrol oyuncusu da Sen Çal Kapımı dizisinde oynuyor. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı merak ediliyor. Sosyal medyadaki iletişimleri bir süredir devam etmiyor. Peki Kerem ve Hande neden ayrıldı?

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasındaki aşk ilgiyle takip ediliyordu. İkili yaptıkları paylaşımlar ve canlı yayınlarla hayranlarını mutlu ediyordu. Sürpriz bir şekilde başlayan ilişkileri yine şaşırtıcı şekilde sona ermiş olabilir. Peki Hande Erçel ile Kerem Bürsin ayrıldı mı? Sevgililerin ayrıldığına yönelik bazı açıklamalar yapıldı. Söz konusu gelişmelerle ilgili bazı iddialar da ortaya atılıyor.

Kerem Bürsin Hande Erçel Ayrıldı mı?

Sosyal medyada aktif bir şekilde bulunan Kerem ve Hande, bir süredir birlikte gözükmüyorlar. Üstelik birbirlerine yorum atmayı da bırakmış durumdalar. Pek çok kişi bu tarz ince detaylara dikkat ediyor. Ancak düzenli olarak devam eden sosyal medya etkileşimleri bir anda durunca izleyiciler şüphelendi. Sen Çal Kapımı dizisi final yapmadı ancak ikili ilişkilerin bitirdi mi?

Aşklarını Maldivler'de Duyurmuşlardı

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in aşklarını Maldivler'de açıklaması büyük yankı bulmuştu. İkili arasındaki ilişki hızlı bir şekilde başlamıştı. Ancak herhangi bir problem yaşanmamasına rağmen neden ayrıldıklarına bir türlü anlam verilemedi. Ayrıca sosyal medya iddiaları arasında yer aldığından belki de ayrılmadıklarının altını çizelim. İkiliden konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor. Hayranları Kerem Bürsin ve Hande Erçel birlikteliğini önemsiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.