Leyla İle Mecnun Efsanesi Geldi Çattı! Sizi Çok Eskilere Götürecek..

Leyla İle Mecnun Efsanesi Geldi Çattı! Sizi Çok Eskilere Götürecek..

TRT 1'in efsane dizilerinden olan Leyla İle Mecnun şimdilerde Exxen platformunda yeni bölümleriyle , yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonun yayınlanmasına artık sayılı günler kalmış durumda..

TRT 1 ekranlarında yayınlanıp, final olmasının ardından çok uzun yıllar geçen ve sevenlerinin de final olduğundan beri hiç pes etmeden her sezon yeniden yayınlanmasını istediği Leyla İle Mecnun efsanesinin izleyicilerinin karşısına çıkmasına sayılı günler kaldı. Dizinin hayranlarının yıllardır istediği şey sonunda gerçek oldu. Leyla İle Mecnun uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşma kararı aldı.

Leyla ile Mecnun'un başlamasına artık sayılı günler kaldı !

Leyla İle Mecnun efsanesi Türkiye'nin yeni dijital platformu olan Exxen'de birçok yeni projenin arasına karıştı. Dizi 3 Eylül tarihine yeni sezon ve yeni bölümleriyle izleyicileri ile buluşacak. Dizinin tüm sezonun beraber yüklenmesi beklenirken, bölümlerin bir bir yüklenme ihtimali de bulunuyor. Uzun yıllardır heyecanla beklenen Leyla ile Mecnun sevenlerinin karşısına çıkmasına sayılı günler kaldı.

Leyla ile Mecnun nasıl izlenir ?

Leyla ile Mecnun'u yukarıda belirttiğimiz gibi herhangi bir kanaldan değil, Exxen adlı dijital platformdan belirli bir ücret vererek izleyebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.