Maraşlı Dizisi Final Oluyor! Diziden Geriye Sadece Fotoğraflar Kaldı..

Maraşlı Dizisi Final Oluyor! Diziden Geriye Sadece Fotoğraflar Kaldı..

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi için artık sona gelmiş bulunuyoruz. Dizinin final olmasına sayılı günler kala dizinin setinden çeşitli veda fotoğrafları gelmeye devam ediyor. Bu fotoğrafları gören dizi hayranları duygusal anlar yaşıyor.

Aksiyon dizisi Maraşlı final bölümüne çok yaklaştı. Uzun zamandır bu tarz iddialarla gündeme gelen dizi hakkında son karar netleşti. Dizi seyircilerin bütün çaba ve ısrarlarına rağmen final kararından vazgeçmedi ve bu kararın netleştiğini paylaştı. Seyirci bu duruma çok üzülse de, ellerinden bir şey gelmeyeceğini anladığı için, sosyal medyadan farklı bir kampanya daha başlatmadı.

Maraşlı dizisine veda etmemize sayılı günler kaldı..

Yayın hayatına başladığından beri yeni bölümleri merakla beklenen dizinin şimdilerde ise final bölümü bekleniyor. Dizinin son bölümüyle ilgili henüz bir detay verilmese de, bol aksiyon ve heyecan olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Maraşlı dizisi gider ayak seyircisini ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

Maraşlı dizisinden veda fotoğrafları geldi!

Maraşlı dizisi final olup, ekranlara veda etmeden önce setten ve çeşitli çekim yerlerinden oyuncuların eğlenceli birçok fotoğrafını paylaştı. Dizinin finalinden önce gelen bu fotoğraflara hayranlar tarafından beğeni yağdı. Özellikle başrol çiftinin beraber oldukları fotoğraflar çok büyük bir dikkat çekti. Final olacak Maraşlı dizisi arkasında bu fotoğrafları bıraktı.

marasli-veda-2.jpegmarasli-veda-1.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.