Maraşlı Dizisinin Final Kararı Kesinleşti! Seyirci İçin Dananın Kuyruğu Koptu

Maraşlı Dizisinin Final Kararı Kesinleşti! Seyirci İçin Dananın Kuyruğu Koptu

Maraşlı dizisinde final iddiaları gerçek oldu. Sevilen dizi gelecek hafta ekrana gelmesi planlanan bölümüyle final olacak ve yayın hayatına son verecek. Bu karar kesinleşince seyirci isyan etti. Maraşlı'nın devam etmesini isteyen seyirciler dananın kuyruğunu kopardı.

Maraşlı dizisi sezon ortalarında başlamış ve zor olanı başarmıştı. Dizinin çok kısa bir zamanda final olacağı söylenmiş, reytinglerde başarı yakalamayacağı ve rakipleri karşısında ekranlara veda etmek zorunda kalacağı iddia edilmişti. Ama Maraşlı dizisi bu iddiaların hepsini geri çevirerek aynı gün yayınlanan çok güçlü rakipleri olmasına rağmen reytinglerde büyük bir başarı yakalamış, sonrasında ise tüm rakipleri final olmuş, sadece kendisi kalmıştı. Dizi bu kadar başarılı olmasına rağmen hakkında herkesi isyan ettiren bir karar verildi.

Maraşlı dizisinin final olup, olmayacağı artık kesinleşti!

Maraşlı dizisinin final olacağı zaten çok önceden belli olmuştu. Ama seyirci bu karara bir türlü inanamamış ve Maraşlı'nın yayın hayatına devam edeceğini savunmuştu. Son gelen fragmanda ki final yazısı herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Maraşlı'nın final olacağı artık kesinleşti.

Maraşlı'nın final kararı iptal edilebilir mi ?

Maraşlı dizisinin final kararının iptal edilmesi şimdilik çok zor, hatta imkansız. Çünkü dizinin final bölümü çekildi ve hazırlandı. Her şey buna göre planlandı. Yani Maraşlı'nın bir daha ekranlara gelemeyeceği artık kesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.