MasterChef 2021'de Yarışmacılar Arasında Gizli Aşk Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Çıldırdı..

MasterChef 2021'de Yarışmacılar Arasında Gizli Aşk Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Çıldırdı..

MasterChef 2021, aşk skandal ile çalkalandı. TV8'de yayınlanan programda hangi yarışmacılar birbirine aşkını itiraf etti? Acun Ilıcalı'nın da takipçisi olduğu bu konu hakkında bazı gelişmeler yaşandı. Yarışmacılar arasındaki ilişki ve aşk programın konusu haline geliyor. İşte MasterChef'te yaşanan ilişkiler...

MasterChef programı, geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile ekrana geldi. Böylelikle MasterChef 2021 yayın hayatına başlamış oldu. Ancak programda yaşananlar jüri üyeleri başta olmak üzere pek çok izleyiciyi şok ediyor. Acun Ilıcalı'nın da konudan haberdar olduğu gelen bilgiler arasında. Peki hangi yarışmacılar arasında aşk yaşanmakta? İzleyiciler, bazı yarışmacıların kesinlikle aşk yaşadığını savunuyor. Sosyal medyada bir anda yayılan bu bilginin asıl kaynağı da merak edilmekte.

Emir ve Ayyüce Aşk mı Yaşıyordu?

Geçtiğimiz senenin yarışmacıları Emir ve Ayyüce arasında aşk yaşandığı iddia edilmişti. İki yarışmacının da çeşitli paylaşımları ve tavırlarına bakılarak böyle bir söylemde bulunuldu. İzleyiciler, sosyal medya üzerinden bu durumu kanıtlar nitelikte bazı paylaşımlar yapmıştı. Ancak MasterChef 2021'de ne gibi durumlar yaşanıyor merak ediliyor.

MasterChef 2021'de Aşk Var mı?

Program henüz yeni başladığı için MasterChef yarışmacıları arasındaki ilişki henüz bilinmiyor. Bu nedenle de kimse ortaya bir iddia atmadı. Ayrıca programa damga vuran renkli karakterler de TV8'in bu sezon yüksek reyting elde edebileceğini gösteriyor. Pek çok kişinin severek izlediği programda güzel anlar yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.