MasterChef Araba Kaza Geçirdi! MasterChef Yarışmacısına Bir Şey Oldu mu?

MasterChef Araba Kaza Geçirdi! MasterChef Yarışmacısına Bir Şey Oldu mu?

TV8'de yayınlanan MasterChef programında öyle anlar yaşandı ki izleyiciler bile şok geçirdi. Tahsin'in arabasında hasar tespit edildi. Somer Şef, yarışmacı Tahsin'e yaşananları bir bir sordu. Kiralık arabasının geldiği son hali görenler ise program yerine bu olayı konuştu. MasterChef'te üst tura çıkan isimler de kesinleşti.

MasterChef'te yaşananlar izleyicileri de şok etti. Tahsin'in başına gelenler sonucunda jüri üyeleri durumu anlamaya çalıştı. TV8 MasterChef programında neler yaşanıyor? İşte detaylarıyla beraber programda yaşananlar...

Tahsin'in Aracına Kim Vurdu?

Kanalın otoparkına park ettiği araca birisinin vurduğu tespit edildi. Ancak kimin hangi nedenle park etmiş araca vuracağına akıl sır erdirilemedi. Özellikle de Tahsin'in şaşkın bakışları kameralara yansıdı. Somer Şef ile olayı öğrenmek için detayları soran isimdi. Danilo'nun sözleri de ekrandakileri ve Tahsin'i bir an olsun güldürdü.

Danilo "Sevgilin yapmıştır" dedi

Danilo'nun esprili bir dille olaya yaklaşması izleyicilerin hoşuna gitti. Öte yandan böyle bir gelişmenin ne şekilde yaşandığına anlam verilemiyor. Kiralık olarak alınan araç, yetkili firma tarafından da belirtilene göre herhangi bir hasar olmadan Tahsin'e teslim edilmişti. Daha sonra ortaya çıkan detaylar da gösteriyor ki araç birden bire hasar aldı.

Tahsin Eleme Turunu Geçti

Öte yandan Tahsin'in eleme turundaki performansı tam not aldı. Bir üst tura geçerek rakiplerine gözdağı verdi. Kendisini şampiyon olarak tanımlaması da dikkat çekti. Kendinden emin şekilde hareket ederek elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.